Vårt erbjudande

För både privatpersoner och företag

 
IMG_0244 2.jpeg
 
 

Vad kan vi göra för dig?

Vi på JPK Byggnadsställningar arbetar med kvalité och säkerhet som högsta prioritering. Vi erbjuder våra produkter och tjänster till dig oavsett om du är privatperson eller företag. Vet du redan nu vad du behöver och vill vara vårt nästa samarbete? Kontakta oss här

 
 
 

Ställningar

-

Det började med träställningen, sedan kom den rörkopplade ställningen och idag har vi systemställningen. Byggnadsställningar har alltid varit en grundpelare för byggprojekt i olika storlekar. Våra duktiga montörer är med dig hela vägen, så du har alla förutsättningar att förverkliga ditt projekt tillsammans med oss. Vi håller en hög säkerhets och kvalitetsnivå som skapar ett mervärde när ni hyr fasadställning med hjälp av oss. Att vi har lång erfarenhet av att anpassa ställningssystem efter unika behov innebär att ditt företag sparar värdefull tid.

Tjänster

-

Vårt mål är att underlätta arbetsflödet och vi ser det som vår utmaning att skapa en miljö där alla yrkesgrupper kan utföra sitt arbete på bästa ergonomiska sätt. När ni jobbar med våra arbetsledare ser de till att underlätta arbetets gång genom att skapa helhetslösningar där vi självklart sköter transport, montering, demontering och besiktning genom våra kompetenta medarbetare som besitter stor processvana. Vi lär känna er och era projekt för att kunna sätta ihop kompletta förslag och har lärt oss att den relationen är ovärderlig.

kringprodukter

-

Vi heter JPK Byggställningar och det är byggställningar vi är experter på. Dock finns det mycket att tänka på kring byggställningar som skapar en bättre arbetsmiljö och i slutändan ett bättre resultat. Därför erbjuder vi också allt runt omkring byggställningar, så som väderskydd krympplast och övrigt ställningsmaterial som vi vet kommer väl till pass. Våra kunder kan vittna om vilken fördel det är att allt de behöver är samlat på samma ställe. Ett byggprojekt kan vara stressigt och det finns ofta många osäkerhetsfaktorer, vi ser till att byggställningarna inte är en av dom med våra kringprodukter.

 
 
 
 
 

vi ställer höga krav

för oss är trygghet i fokus, därför håller vi en hög säkerhets- och kvalitetsnivå som våra kunder uppskattar.

 
JPK Bygg- _Erbjudande_ _Vårt uppdrag_.png
 
 

Vi är en auktoriserad ställningsentreprenör

 
Untitled design (3).png
 
År 2000 infördes möjligheten till STIB-Auktorisation. Genom att uppfylla ett antal kriteriekrav kan ett medlemsföretag erhålla auktorisationen. Ansökan underställs STIBs auktorisationsnämnd för prövning och giltighetsperioden är 2 kalenderår. Innan och under giltighetsperioden revideras företaget av utbildade externa revisorer.
— STIB
 

 
 

Är ni vårt nästa projekt? 

 
 

Vi kan hjälpa dig med ditt projekt oavsett om du letar efter lösningar som företag eller privatperson. Vi skapar stabilitet, säkerhet och förutsättningar för ett gott resultat med allt inom byggställningar. Från montering till demontering är vi med hela vägen.