Ett ställningsföretag för dig.

JPK Byggställningar är ett ställningsföretag som erbjuder en mängd olika lösningar för både företag och privatpersoner. Vi erbjuder följande: montering och demontering av byggnadsställningar, uthyrning av ställningsmaterial, väderskydd, försäljning av ställningsmaterial & krympplast.

Vår montörer jobbar med säkerhet och har egen fallskyddsutrustning så att våra arbeten på höjd är säkra för er och för oss! Utöver säkerhet, och i linje med det, arbetar vi med kvalité. Kvalitet på alla våra tjänster och produkter som vi levererar till kunder. 

Anledningen till att vi kan garantera säkerhet och kvalitet beror på vårt ständiga driv för att alltid utvecklas. Det är något osm vi idag, trots den höga standarden, arbetar med så att vi hela tiden kan tillfredställa våra kunder på bästa vis. 

Om du är i behov av ett ställningsföretag så kontakta oss här för en kostnadsfri offert för montage, demontage, transport samt hyra av byggställning. En helhetlösning för dig som prioriterar säkerhet och kvalitet!